Meet the business coaches

Tom Sebastian

PREMIUM BUSINESS CONSULTING voor beauty ondernemers die samen met hun team de volle potentie uit hun bedrijf willen halen.

Plannen genoeg om je bedrijf te laten groeien. De visie in je hoofd is groter dan het succes nu is. Je wilt groei realiseren, maar de balans is er niet om concrete stappen te nemen. Je bent klaar voor de volgende stap om je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ik ben Tom Sebastian, premium business consultant voor beauty ondernemers en ik help je jouw doelen te bereiken.

Vicky Vermeiren

Mijn missie is om jouw beauty- en lifestylebedrijf te laten groeien. Iedereen moet weten hoe goed jij bent in jouw vak, wat voor leuke zaak jij hebt opgebouwd en waarom ze bij jou moeten kopen!

Ik ben altijd mateloos geboeid geweest als het aankomt op ondernemerschap en ik zoek graag uit wat werkt en wat niet op vlak van marketing en verkoop. Dat komt omdat ik opgegroeid ben in een ondernemersgezin waar ik leerde hoe je met vallen en opstaan een succesvolle zaak kan opstarten.

Charlotte Somers

Wat ik vaak zie gebeuren, is dat salons zich (onbewust) aanpassen aan de klanten die ze in hun salon krijgen. En dan bedoel ik aanpassen in de zin van de behandelingen en prijzen. Maar ook het doen van investeringen voor deze klanten. Zo zonde!

Ik gun het jou om te werken vanuit jouw eigen visie, wat jou uniek maakt. Ik haal dit graag bij je naar boven. Als je weet wat jou uniek maakt, kun je hier een verhaal en aanbod bij creëren wat super waardevol is voor een bepaalde groep klanten waar jij super graag mee werkt.

Johanna Nauta

Ik help jou naar een succesvolle(re) salon, want dat zit namelijk gewoon in jezelf. Ik help je om authentiek te zijn, een duidelijk concept te hebben, je klant en haar huidwens centraal te stellen en bovendien haar verwachtingen te overtreffen.

Ik ben er van overtuigd dat ook jij dit met gemak kunt realiseren, als je het maar op de juiste manier aanpakt.

Manuela Warnar

Het marketinglandschap in de branche ken ik als geen ander en weet welke nieuwe trends eraan zitten te komen. Dankzij mijn bijdrages voor onder andere De Beautysalon, Top Hair, ProfNail en De Beautyprofessional blijf ik actueel en weet ik wat er speelt. 

Vaak weten mijn klanten wel waar ze naartoe willen, alleen niet hóé. Ik breng die structuur aan. Zodat het weer begint te stromen en we hun lievelingsklanten aantrekken.

Bekijk onze vlogs nu 14 dagen gratis

14 dagen gratis uitproberen

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot Beauty Marketing XL.